The story behind TiGER FiRE

TiGER FiRE, dat is puur Belgisch!

Gecreëerd door en voor genieters van het buitenleven. Bij het ontstaan in 2016 werd een bewuste keuze gemaakt om onze producten lokaal met de hand te bouwen. We garanderen zo dat onze barbecues telkens perfect zijn. Een familiebedrijf waar we mensen dag in dag uit kunnen laten genieten van het samenzijn rond onze TiGER FiRE producten, groeide hieruit.

Ontdek de ware smaak van outdoor cooking. Laat je inspireren door de rijzende vlammen, het heerlijke aroma en de gezellige warmte die alleen een TiGER FiRE kan bieden. Met onze producten ben jij de meester van de grill en creëer je onvergetelijke herinneringen samen met de mensen die je lief hebt.

The production

Onze ateliers beschikken over de modernste machines voor het bewerken van staal en Cortenstaal. Recent werd ons machinepark uitgebreid om onze productiecapaciteit te vergroten en tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven. Een tweede productie locatie werd opgericht. Getalenteerde medewerkers bouwen hier elke dag aan de mooiste producten voor jouw buitenleven.

Wij dragen dan ook met trots het Made in Belgium label dat synoniem staat voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.