Onderhoud van de TiGER FiRE

Onderhoud & Opslag

De TiGER FiRE op zich vereist een gering onderhoud. Enkel de bakplaat dient steeds voorzien te zijn van een mooie en volledig dekkende laag olie.

Wanneer men de TiGER FiRE lange tijd niet gebruikt is het ten sterkste aangeraden om het bijpassende deksel te gebruiken. Dit beschermt de bakplaat tegen vocht en voorkomt corrosie. Tevens zorgt het ervoor dat eventuele asresten van vorig gebruik niet nat kunnen worden. 

Gebruikt u het deksel niet, dan dient u de bakplaat regelmatig met olie te behandelen of haalt u deze van de vuurschaal om vervolgens op een droge plaats op te bergen.

Veiligheids-waarschuwing

Tijdens gebruik wordt het toestel zeer warm. Na het doven van het vuur zal deze nog lang warm blijven. Degene die het toestel bedient, dient er dus voor te zorgen dat personen in de buurt het toestel niet aanraken als die heet is.

Het toestel is voorzien om hout, houtskool of kokosbriketten te stoken. Het is verboden om elke andere vorm van brandstoffen te gebruiken. Zorg ervoor dat de as is afgekoeld alvorens deze wordt verwijderd.

Afstand van aanspraakelijkheid

Het juiste en veilige gebruik van dit product is de verantwoordelijkheid van de koper en de gebruiker.

De koper aanvaardt dat noch de fabrikant, noch diens distributeur, medewerkers of vrijwilligers die op vaste, tijdelijke of incidentele basis werkzaam zijn aansprakelijk gesteld kunnen worden voor persoonlijk letsel of schade veroorzaakt door incorrect gebruik van dit product.

We are everywhere

Geniet het hele jaar door van een heerlijke barbecue, omringd met de mensen die je lief hebt.