The Story

Het begon allemaal vanuit de passie voor brandhout & metaalconstructie

Na heel wat denk- en constructiewerk en tal van test- en verbeteringsfases later werd het uiteindelijke streefdoel bereikt: mensen samenbrengen, hen een onvergetelijke beleving bezorgen en laten genieten van een product dat tegelijk zo veel mogelijkheden biedt. TiGER FiRE was geboren!

TiGER FiRE, dat is puur Belgisch. Bovendien is het een familiebedrijf waar wij sinds begin 2016 dagelijks met toewijding werken aan het uitbouwen van een kwalitatief sterk merk. Kwaliteit leveren aan onze klanten is bij ons dan ook onze prioriteit. Dit is een van de redenen waarom onze producten met de hand gebouwd worden van A tot Z.

De jongste jaren is TiGER FiRE uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de wereld van de barbecues, met een uitgestrekt Europees dealernetwerk rondom zich.

Het eenvoudige principe om centraal het houtvuur te starten in een piramidevorm, laat u heel snel genieten van heerlijke gerechten en de zalige warmte van hout. Het ruime kookoppervlak van het toestel zorgt voor verschillende temperatuurzones: dicht bij het vuur is het gloeiend heet en aan de buitenrand kan uw gerecht zacht garen op een lagere temperatuur. Gebruik na het bakken de TiGER FiRE als sfeervolle terrasverwarmer voor gezellige en warme avonden.

TiGER FiRE kent no limits! Upgrade je toestel en creëer je eigen onvergetelijke ervaring met een uitgebreid gamma aan accessoires: van een grill rooster tot een wok pan of zelfs een pizza-oven.

Met zijn prachtige design laat de TiGER FiRE je tuin helemaal stralen! Geniet het hele jaar door van een heerlijke barbecue, omringd met de mensen die je lief hebt.

Cortenstaal

Cortenstaal is een duurzaam en weervast staal dat roest tot op een bepaald niveau. Afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid regen en zon verandert het van kleur. De oranjebruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk.

Black Line

De Black Line is een gepoederlakte reeks. Het grootste voordeel van poederlakken is dat het zeer slijtvast is en tegelijkertijd biedt het ook een goede impactweerstand. Tijdens het proces komen geen solventen vrij, wat ten goede komt voor ons milieu.

Accessoires

Upgrade je TiGER FiRE met een uitgebreid gamma aan accessoires en creëer je eigen onvergetelijke ervaring!

Black Line

We are everywhere

Geniet het hele jaar door van een heerlijke barbecue, omringd met de mensen die je lief hebt.